Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Ravintovalmentaja

K

Kuka kulkee kanssasi?

Olen 52-vuotias kolmen ihanan tyttölapsen äiti Ylöjärven Kurusta. Olen kotoisin Pohjanmaalta, Jalasjärveltä. Kuruun olen päätynyt monien vaiheiden jälkeen ja olen syvästi ihastunut Kurun luontoon. Nautin suunnattomasti tarpomisesta metsissä koiran kanssa, kauniista järvimaisemasta, puhtaudesta ja ihanasta hiljaisuudesta.

Olen tehnyt työurani hyvän ruuan parissa esimiehenä erilaisissa kahviloissa ja ravintoloissa, ruokapalvelupäällikkönä ja viimeiset 12 vuotta lounas- ja juhlapalveluyrittäjänä. Joten hyvän ruuan merkitys on on olut elämässä aina tärkeässä roolissa.

Terveelliset valinnat ovat olleet aina minulle tärkeitä.  Mielenkiinto hyvän ruuan lisäksi hyvää ravitsemusta kohtaan on syventynyt vuosi vuodelta.

Hyvä ravitsemus pohjautuu monipuoliseen ja terveelliseen ruokavalioon. Turvatakseen optimaalista ravitsemusta, ilmenneitä ravintoaineiden puutteita on syytä paikata laadukkailla ravintolisillä. NeoLifen ravintolisävalikoima tarjoaa korkealaatuisinta kokonaisiin ruoka-aineisiin perustuvaa ravintoa, joiden perustana on luonto ja tukena tiede. NeoLife tarkoittaa ”uutta elämää” ja ja symbolisoi mahdollisuutta tarjota kehollesi kaikki ravitsemukselliset elementit , joita tarvitaan elinvoimaisen elämään.

Opin huomaamaan, miten suuri vaikutus hyvällä ravitsemuksella on meidän terveydelle. Halusin tarjota apua tällä saralla ja päätin syventää osaamistani entisestään ja opiskelin ravintovalmentajaksi.

Hyvä ruoka, parempi mieli.

Hyvä ravitsemus, parempi terveys!

Lupaus!

”Lupaan tehdä kaikkeni auttaakseni Sinua matkalla kohti parempaa hyvinvointia hyvän ravitsemuksen avulla.”

Sinä joudut silti itse töihin, sillä maaliin en Sinua kanna -mutta autan, tuen ja teen parhaani Sinun puolestasi täydellä sydämelläni.
Minä en kysy, mihin pystyt -vaan mihin pystyt tuettuna. Jos sinä pystyt sitoutumaan tähän, mitä sitoudun sinuun!

Terveydeksi -Anja

Ravintohuoltamo
044-5489 384
Anja.honkanen@ravintohuoltamo.fi
1765322-7

Seuraa Ravintohuoltamoa myös sosiaalisessa mediassa!